HOMEPAGE

 

VERHUISTIPS

 

INPAKSERVICE

 

PRIJSAANVRAAG

 

BEL NU: 058-2347475

 

 

STUDENTEN VERHUIZING

 

SENIOREN VERHUIZING

 

GEZINSVERHUIZING

 

BEDRIJFSVERHUIZING

 

 

 

 

Trefwoorden:

Leeuwarden verhuisbedrijf Erkende Friesland Studentenverhuizing Verhuizingen Bedrijfsverhuizing UTS franeker Seniorenverhuizing

 

 

 

Verhuizers met een

 

 

Ervaren Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf. Wij zijn expert in verhuizen en gevestigd in Leeuwarden. Ons verhuisbedrijf is door jarenlange ervaring in het verhuizen specialist in seniorenverhuizingen, studentenverhuizingen, bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen.

 

Wij zijn gevestigd in Leeuwarden op het industrieterrein bij de Crystalic van waaruit onze mannen met veel enthousiasme onze verhuizingen binnen de regio Friesland verzorgen. Wij zijn trots op onze "value for money" verhuisservice wat onze prijs-kwaliteitsverhouding echt concurrerend  maakt.

 

Onze verhuiswagens zijn volledig ingericht met alle benodigde hulpmiddelen. Onze verhuizers zijn ervaren, gediplomeerd en in het bezit van een verantwoord tilcertificaat, BHV en AED en een sportschool abonnement. U bent bij ons verzekerd tot een bedrag van 100.000,-

 

Wij werken met vaste verhuizers die bij ons in dienst zijn en huren geen zzp-ers in. U treft een ervaren verhuisteam die, door hun jarenlange samenwerking, perfect op elkaar zijn ingespeeld.

Uniek concept Ervaren Verhuizers Leeuwarden

 

- U vraagt gratis online uw verhuisofferte aan.

- Wij bekijken uw aanvraag en maken een verhuisofferte op maat.

 

We analyseren hierbij uw inboedel, de loopafstanden, montage-demontage werkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring met deze methode zijn wij in staat om een passende zeer concurrerende verhuisofferte te maken. Wij houden onze overhead laag doordat we geen duur betaalde vertegenwoordigers in dienst hebben.

 

Vraag nu uw scherpe aanbieding voor uw verhuizing op en ontdek zelf dat wij de goedkoopste ervaren verhuizer van Nederland zijn.

 

Offerte aanvraagformulier verhuizen in Leeuwarden

Ervaren Verhuizers, service met een smile

 

 

 

Wij verzorgen goedkoop verhuizingen in FRIESLAND  en verhuizen onder ander in Leeuwarden, Sneek, Drachten, Bolsward, Harlingen, Franeker, Heerenveen, Lemmer, Kollum, Bergum, Joure, Dokkum, Stiens, Wolvega, Grou

 Goedkoopste ervaren verhuisbedrijf in Leeuwarden

sitemap             links

    06-41990566

 

Dagelijks bereikbaar

     08.30-18.00