HOMEPAGE

 

VERHUISTIPS

 

INPAKSERVICE

 

PRIJSAANVRAAG

 

AANBIEDING VERHUISDOZEN

 

BEL NU: 058-234 74 75

 

 

TARIEVEN VERHUIZEN

Studentenverhuizing 

 

Seniorenverhuizing 

 

Particuliere Verhuizing 

 

Bedrijfsverhuizing 

 

 

 

 

 

Verhuizers in Groningen met een  

 

Onze missie is om van uw verhuizing binnen Groningen  een gelukkige verhuizing te maken op ieder moment van uw leven. Verhuizen is op iedere leeftijd stressvol als je jaren in een huis hebt gewoond. Wij hebben een vestiging in Groningen en verzorgen o.a. de volgende verhuizingen.

 

Seniorenverhuizing Groningen

Wanneer u 55+ bent, heeft een verhuizing over het algemeen nog meer impact dan anders. Wij zijn ons daar als ervaren verhuizers, volledig van bewust en stellen alles in het werk om de verhuizing voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Verzorgingstehuizen waar wij verhuizen zijn: Maartenshof,Coendershof,heymanscentrum,Mercator,Veldspaat,Patrimonium,Bernlef,De Ebbingepoort,Platina,Hamrikheem,Oosterparkheem, Pelsterhof,De Diamant,Zuiderflat.

 

Studentenverhuizing Groningen

 

Voor studenten hebben wij ook een geweldige verhuisservice. Wij hebben inmiddels duizenden studenten naar volle tevredenheid binnen of naar Groningen verhuisd.

Wij verzorgen studentenverhuizingen voor studenten van de volgende hogescholen / universiteit binnen Groningen: De HANZEHOGESCHOOL, STENDEN, NHL, RUG.

 

Particuliere Verhuizingen

 

Of u nu naar een gezinswoning verhuisd of een appartement onze ervaren verhuizers beschikken over alle middelen en ervaring om uw verhuizing tot een succesvol einde te brengen.

 

Ervaren Verhuizers is opgericht in 2007 in Leeuwarden. Hier zit onze hoofdvestiging en we hebben inmiddels duizenden senioren verhuisd in de afgelopen jaren. Naast Leeuwarden hebben wij vestigingen in Groningen, Alkmaar, Enschede, Arnhem,Utrecht,Zwolle, Eindhoven, Breda en Lelystad.

 

Uniek concept:

 

- U vraagt gratis online uw verhuisofferte aan.

- Wij bekijken uw aanvraag en maken een verhuisofferte op maat.

 

VERHUISOFFERTE GRONINGEN

 

 

   

 

Ervaren verhuizers verzorgt verhuizingen in Groningen in o.a: Groningen, Bedum, Tolbert, Leek, Haren,Winschoten, Veendam, Stadskanaal, Appingedam, Delfzijl, Winsum, Zuid-Horn, Uithuizen, Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Musselkanaal, Ter Apel

STUDENTENVERHUIZING, PARTICULIERE VERHUIZINGEN SENIORENVERHUIZINGEN IN GRONINGEN. VOORDELIG, BETROUWBAAR EN GOED VERHUIZEN MET ERVAREN VERHUIZERS DE VERHUISSPECIALIST IN GRONINGEN  
06-41990566