HOMEPAGE

 

VERHUISTIPS

 

INPAKSERVICE

 

PRIJSAANVRAAG

 

BEL NU: 058-234 74 75

 

TARIEVEN

Studentenverhuizing 

 

Seniorenverhuizing 

 

Particuliere Verhuizing

 

Bedrijfsverhuizing 

 

 

follow us on twitter

Trefwoorden:

seniorenverhuizing verhuisbedrijf Erkende Seniorenverhuizer verhuisofferte Verhuizer budgetverhuizen Groningen Arnhem

 

 

 

 

Seniorenverhuizers met een

 

Onze missie is om van uw verhuizing een gelukkige verhuizing te maken op ieder moment van uw leven. Verhuizen is op iedere leeftijd stressvol als je jaren in een huis hebt gewoond. Senioren zijn vaak bang voor de overgang naar het gemak en comfort van een seniorenwoning of een verzorgingstehuis.

 

Ervaren Verhuizers is er om u te helpen genieten van de beste jaren van uw leven. Ervaren Verhuizers is opgericht in 2007 in Leeuwarden. Hier zit onze hoofdvestiging en we hebben inmiddels duizenden senioren verhuisd in de afgelopen jaren.

Naast Leeuwarden hebben wij vestigingen in Groningen, Alkmaar, Enschede, Arnhem, Utrecht, Zwolle, Eindhoven, Breda en Lelystad.

 

Wij zijn trots op onze "value for money" verhuisservice wat onze prijs-kwaliteitsverhouding echt concurrerend  maakt. We doen over een seniorenverhuizing normaliter niet langer dan een halve dag waarbij we de mogelijkheid bieden om uw dozen zorgvuldig en professioneel in te pakken.

 

Uniek concept Seniorenverhuizingen:

 

- U vraagt gratis online uw verhuisofferte aan.

- Wij bekijken uw aanvraag en maken een verhuisofferte op maat.

 

VERHUISOFFERTE SENIORENVERHUIZING

 

 

   

 

Wij verzorgen  seniorenverhuizingen  oa in de volgende steden:

 

Arnhem Groningen Zwolle Emmen Leeuwarden Utrecht Almere Lelystad Alkmaar Enschede Eindhoven Breda Nijmegen Assen Heerenveen Franeker Harlingen

Meppel Den Helder Amersfoort Ede Tilburg Helmond

 

 

Wij verzorgen seniorenverhuizingen in Friesland, Groningen, Drenthe, OverijsselUtrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland 

Stressvrije seniorenverhuizers met een smile